Bu ajanda, 2019 yılı içinde, gökyüzünün bize anlattıkları sayesinde, tüm dikkatini toparlaman ve daha sağlıklı adımlar atabilmen için sana yardım etmek amacıyla hazırlandı. Süphesiz, hiç kimse tavsiyeden hoşlanmaz ve hiç bir astrolog tavsiye vermez, vermemelidir de ! Benim senin için yapabileceğim en kıymetli şey, alacağın kararlarda yanında olmak ve yıllarca emek verdiğim gökyüzünün söylediklerini, tecrübelerimle sana yansıtmak olacak.

Elindeki ajanda ile gökyüzünün hayatını değiştirmek için sana yol göstermesini sağlayacak tüm sırlarını sunuyorum. Sen bu yıla ne kadar hazırsan, ben de her gün için ayrı düzenlediğim sayfa ve içeriğin, seni daha da hazır hale getirmek için aydınlatacağından bir o kadar eminim.

2019 yılı itibariyle başlayacak serüvenimizi, kendine yol arkadaşı olarak edindiğin bu ajanda ile attığın her adımda, birlikte ve merakla izlemeye başlayacağız.

Elindeki ajanda ile ;

• Gökyüzünün hareketleri üzerinden her türlü etkinlikten haberdar olabilir ve kendine buna göre yön çizebilirsin.
• Kendin için haftalık hatta aylık programlar yapabilirsin.
• Soruların ve ihtiyacın olduğunda, her gün için sana verdiğim ipuçları sayesinde, cevap ve moral bulabilirsin.
• Çatışmalarını huzura, kare açılarını uyumlu üçgenlere çevirebilirsin.

Yaşamına katacaklarını kucaklarken ne kadar cesur ve güçlü olduğunu hatırlayabilirsin. Algıladıklarını düzene sokabilir, kendini dürüstçe görmeye başlayabilirsin.

Evrenle ahenkli bir şekilde ilerleme, ruhuna iyi gelecek ve doğru zamanda doğru kararlar vermek seni başarıya taşıyacaktır. İnsan, bazen kendiyle yalnız başa çıkamaz. Bu yüzden çevirdiğin her sayfa ile her gün yanında olmayı deneyeceğim. Umarım yıldızların diliyle sana uzattığım elimi hissedebilirsin...

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789753141154
Yayın Tarihi :2018-12-05
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :2019 Astroloji Ajandası
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :245
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :135 X 205
Emeği Geçenler :
Yayın Yönetmeni   : Tiraje Erginer Önder
Hazırlayan   : Coşkun Şen
Yazar   : Aygül Aydın
İlgili Eserler